careers

Let your talent lead your future

T'oferim un futur professional sense límits.

 

Trobaràs diferents alternatives de carreres que et permetran orientar el teu desenvolupament segons els teus interessos i les teves motivacions personals i professionals. D'aquesta manera, aniràs adaptant la carrera a les teves necessitats i expectatives.

 

everis t'ofereix un entorn, companys, experts, reptes, creixement... tots els ingredients necessaris per fer que el teu dia a dia a everis esdevingui interessant, diferent. Si tens algun dubte sobre com orientar la teva carrera, disposes d'un mentor, una persona amb més experiència que t'assessora, t'ajuda i t'orienta en el teu desenvolupament personal i professional.

 

A més, everis ha sigut la primera gran empresa espanyola de consultoria a obtenir el segell de l'emprenedoria i l'ocupació juvenil que atorga el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, amb motiu de la seva feina i l'estratègia de captació de talent.

inspiration by everis

recruiters

talent lifecycle

talent_lifecycle-catalan_02

talent_lifecycle-catalan_03

 

about people

 

about_people_catalan-01.png

about_people_catalan-02.png

about_people-03.png

everis university

Mai no deixem d'aprendre. La formació, sens dubte, és una palanca clau en el procés de desenvolupament dels nostres professionals i en la gestió del canvi de l'empresa.

 

El propòsit de la Universitat corporativa everis és ser un impulsor global de la transformació estratègica del grup everis i promoure el desenvolupament integral dels professionals, així com transmetre els valors i la cultura everis.

 

Per mitjà d'un model d'aprenentatge excel·lent, obert, personalitzat, col·laboratiu i generador d'experiències úniques.