careers

Let your talent lead your future

T'oferim un futur professional sense límits.

 

Trobaràs diferents alternatives de carreres que et permetran orientar el teu desenvolupament segons els teus interessos i les teves motivacions personals i professionals. D'aquesta manera, aniràs adaptant la carrera a les teves necessitats i expectatives.

 

everis t'ofereix un entorn, companys, experts, reptes, creixement... tots els ingredients necessaris per fer que el teu dia a dia a everis esdevingui interessant, diferent. Si tens algun dubte sobre com orientar la teva carrera, disposes d'un mentor, una persona amb més experiència que t'assessora, t'ajuda i t'orienta en el teu desenvolupament personal i professional.

 

A més, everis ha sigut la primera gran empresa espanyola de consultoria a obtenir el segell de l'emprenedoria i l'ocupació juvenil que atorga el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, amb motiu de la seva feina i l'estratègia de captació de talent.

inspiration by everis

recruiters

everis university

Mai no deixem d'aprendre. La formació, sens dubte, és una palanca clau en el procés de desenvolupament dels nostres professionals i en la gestió del canvi de l'empresa.

 

El propòsit de la Universitat corporativa everis és ser un impulsor global de la transformació estratègica del grup everis i promoure el desenvolupament integral dels professionals, així com transmetre els valors i la cultura everis.

 

Per mitjà d'un model d'aprenentatge excel·lent, obert, personalitzat, col·laboratiu i generador d'experiències úniques.