aerospace & defense

Inspiring aerospace & defense sector by everis

La divisió Aeroespacial i Defensa del grup everis ofereix solucions globals per implantar sistemes crítics en els sectors aeroespacial, defensa, seguretat i simulació, integrant tecnologies fiables i innovadores tant de desenvolupament propi, ja sigui directament o a través de les pimes en què el grup participa o de destacats socis amb qui manté aliances estratègiques.

 

everis Aeroespacial i Defensa combina la solidesa d'una multinacional líder, de vint anys d'experiència i milers de treballadors, amb l'agilitat, la flexibilitat i la capacitat innovadora de les pimes que formen part del grup, les quals operen en sectors tecnològics d'avantguarda, com el desenvolupament i la fabricació de drons, el disseny de simuladors o la implantació de sistemes biomètrics.

Services

Unmanned systems

Biometrics

Simulation systems

Systems engineering and industrialization

Airports management

Communications and command

Security and cybersecurity

agility, flexibility and innovative capacity

Get in touch

Francisco Lopez L

Francisco López

Aerospace and defense president

El Francisco és soci responsable d'everis Aeroespacial i Defensa des de l'any 2010. També es director executiu (CEO) d'everis Iniciatives i dins de l'empresa ha ocupat diversos càrrecs des que s'hi va incorporar al 1996, com ara soci responsable del sector Serveis Públics i Indústria, director adjunt de les oficines d'everis Mèxic i everis Madrid i director corporatiu d'everis Centers. El Francisco és llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de Salamanca.