automotive

Helping you to increase customer value by everis

El sector de l’automoció experimenta una transformació que es basa principalment en els canvis socials derivats de l’adopció massiva de les noves tecnologies i dels nous segments de clients, que plantegen demandes innovadores, més col·laboració amb la resta d’integrants de la cadena de valor i la necessitat de millorar l’eficiència (Industry 4.0).

 

La indústria s’ha d’encarar a grans reptes, com ara, convertir-se en una indústria digital, oferir vehicles connectats, proporcionar noves experiències d’usuari i solucions de mobilitat, adaptar-se als nous models de negoci, optimitzar els processos de producció, adquirir més consciència ambiental, prestar un servei de postvenda més satisfactori o analitzar les dades per tal de conèixer millor els clients.

 

El nostre objectiu és ajudar les empreses del sector a afrontar amb garanties d’èxit aquests reptes, potenciant el coneixement del client per optimitzar les accions de màrqueting i incorporant la informació provinent de nous canals. Adaptem els sistemes a les necessitats locals, fem anàlisis, descrivim els perfils dels clients, millorem l’experiència d’usuari i augmentem la fidelitat i el valor del client (venda + postvenda).

Services

Corporate finance

Human resources

Technology, the driver for rules revolution

Analytical model

Transformation & technology

SPG evolution

 creative ideas to solve old problems 

Companies integration

Non Steel purchases evolution

Road maintenance evolution

Purchases evolution - Stock management

Quality evolution

Commercial

We are committed to innovation, research and development.

Expedition

Finance and treasury

Document management

get in touch

Alonso Fernández

Alonso Fernández

Europe head

Responsable del sector Indústries d'everis a Europa. Alonso és llicenciat i MBA en Administració i Direcció d'Empreses a ESADE Business School. Compta amb dinou anys d'experiència en consultoria, concretament en projectes de transformació tant a Europa com a Amèrica Llatina i en diversos sectors de l'activitat econòmica.

salvador_sagrado

Salvador Sagrado

Americas head

Cap del sector Indústria i cap de SAP i Solucions empresarials a la regió d'Amèrica. Abans d'ocupar aquest càrrec, va ser cap internacional de SAP i Solucions empresarials. Té més de 20 anys d'experiència com a consultor en sectors com ara les telecomunicacions, el petroli i el gas, la venda al detall i els béns de consum de venda ràpida, entre altres.