banking

 

Inspiring your innovation journey by everis

L'ecosistema bancari ha de fer front a nous models de negoci sorgits de les tecnologies més disruptives, que permeten la creació de productes financers innovadors, a més d'afrontar els reptes tradicionals sorgits de la concentració i la reconversió del sector. El nostre objectiu és reduir els costos, augmentar l'eficiència i millorar la gestió de riscos, així com la innovació en el model operatiu, oferint més orientació al client.

 

A mesura que integrem les tecnologies més punteres, creem propostes de valor diferencials amb la finalitat de fer front als nous competidors, fidelitzar els nostres inversors i atreure el millor talent.

Get in touch

Jose Pablo Carbonell

Jose Pablo Carbonell

Europe head

Responsable del sector de Banca a everis des de l'any 2015, el José Pablo es va incorporar a everis el 2005, on els últims anys ha liderat les operacions de la consultora a la zona de Llevant com a director de l'oficina de València durant 5 anys, així com la de Barcelona el 2014. És llicenciat en Dret i Empresarials per la Universitat Pontifícia de Comillas i Màster en Finances i Comptabilitat per la London School of Economics.

Carlos Gonzalez

Carlos González

Americas head

Responsable de l'àrea de Banca a everis Amèrica des del 2015, el Carlos va començar a formar part d'everis el 1999 com a director durant 8 anys. És llicenciat en Física per la Universitat Complutense de Madrid