health

Health and social care, integrated by everis

Destaca per ser un dels rams amb nivells més alts de creixement i concentració en els últims anys. Aquest creixement s'ha mantingut en els últims temps malgrat el context de crisi econòmica. Tres asseguradores arriben gairebé al 60% del mercat, caracteritzat per reduïts marges operatius, derivats de l'alta sinistralitat i l'elevat cost de la prestació. Amb una població cada vegada més envellida, la demanda de serveis assistencials i el cost mitjà de l'atenció augmenten.

 

Disposem d’un centre de competència que concentra el coneixement i les millors pràctiques en projectes d'assegurances de salut, oferint serveis orientats tant a millorar els sistemes actuals d'una asseguradora (reducció de costos, augment d'estalvi) com a evolucionar cap a solucions innovadores.

 

El model tradicional de pagament ha deixat de ser útil. L'evolució de la tecnologia (IoT, wearables) facilita la possibilitat de supervisar els principals indicadors de salut dels pacients, convertint-los en importants palanques per evolucionar del model tradicional de l'asseguradora a models més propers a la prevenció i el benestar de la població. Actualment són més apropiats els models de pagament per valor afegit, en funció de la millora de salut de la persona assegurada.

Services by everis

Health data analytics

Health provisioning

Connected health

Health interope-rability

Making life better

Health human resources

Social Care

Health process optimization

Electronic health record XHR

Sergi Biosca

Sergi Biosca

Europe head

Director de l'àrea de Sector Públic a everis Catalunya des del 2008, el Sergi ha ocupat nombrosos llocs a l'empresa, en la qual va ingressar el 1999 com a consultor. Durant els darrers anys, ha estat a càrrec de l'àrea de Sector Públic a Catalunya i ha donat suport a les agències governamentals per modernitzar els procediments. Ha estat responsable de l'àrea de Telecom a Mèxic a l'empresa. És Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Mario Chao

Mario Chao de la Cruz

Americas head

Mario és llicenciat amb menció honorífica en Cibernètica Matemàtica i té un Màster en Ciències de la Computació per la Universitat de l'Havana. Compta amb més de 20 anys d'experiència professional en consultoria i més de 12 anys d'especialitat en el Sector Govern i Salut, amb èmfasi en models organitzatius, simplificació, i introducció de noves tecnologies.