logistics & transport​

Inspiring logistics & transport sector by everis

El món de la logística està vivint una revolució digital gràcies a solucions com ara l'analítica empresarial, l'IoT, les torres de control i les dades massives. En aquest sentit, les empreses de transport tenen l'oportunitat d'explotar la informació en la presa de decisions, tant pròpies com de clients i proveïdors.

 

El sector del transport afronta actualment majors reptes relacionats amb la sostenibilitat, l'expansió del comerç electrònic, la globalització i l'especialització en el transport, la deslocalització de mercaderies o la necessitat de maximitzar els beneficis.

 

A everis som conscients d'aquest escenari nou i, per això, oferim respostes i solucions que permetin a les empreses del sector adaptar-se a aquests canvis i maximitzar els resultats de les companyies.

Get in touch

Alonso Fernández

Europe head

Responsable del sector Indústries d'everis a Europa. Alonso és llicenciat i MBA en Administració i Direcció d'Empreses a ESADE Business School. Compta amb dinou anys d'experiència en consultoria, concretament en projectes de transformació tant a Europa com a Amèrica Llatina i en diversos sectors de l'activitat.

salvador_sagrado

Salvador Sagrado

Americas head

Cap del sector Indústria i cap de SAP i Solucions empresarials a la regió d'Amèrica. Abans d'ocupar aquest càrrec, va ser cap internacional de SAP i Solucions empresarials. Té més de 20 anys d'experiència com a consultor en sectors com ara les telecomunicacions, el petroli i el gas, la venda al detall i els béns de consum de venda ràpida, entre altres.