manufacturing

 

Maximizing digital transformation in manufacturing by everis

L’era digital està posant a prova la indústria manufacturera. El repte és simple: adaptar-se o morir en un panorama mundial on la tecnologia accelera els ritmes i canvia les regles. La competència incessant, les noves demandes dels consumidors, la gestió dels costos i la retenció de persones qualificades obliguen el sector a incorporar la tecnologia com la base de tot canvi.

 

Les prioritats estratègiques dins el sector són augmentar la inversió en les tecnologies de la informació, el desenvolupament de nous productes, reduir els temps d’inactivitat, i una aposta més gran per la innovació, la recerca i el desenvolupament. La millora en el disseny dels productes i de les relacions amb els proveïdors, seran fonamentals per ser diferents.

 

La transformació de la indústria manufacturera és integral. No obstant això, són pocs els fabricants que estan duent a terme en els seus processos un canvi transcendental.

Services

360 manufacturing transformation

Corporate finance

Human resources

Analytical model

Transformation and technology

SPG evolution

Company integration

Technology, the driver for rules revolution

Non steel purchases evolution

Road maintenance evolution

Purchasing evolution

Quality evolution

It's all about innovation

Commercial

Dispatch

Finance and treasury

Document Management

get in touch

Alonso Fernández

Alonso Fernández

Europe head

Responsable del sector Indústries d'everis a Europa. Alonso és llicenciat i MBA en Administració i Direcció d'Empreses a ESADE Business School. Compta amb dinou anys d'experiència en consultoria, concretament en projectes de transformació tant a Europa com a Amèrica Llatina i en diversos sectors de l'activitat econòmica.

 

salvador_sagrado

Salvador Sagrado

Americas head

Cap del sector Indústria i cap de SAP i Solucions empresarials a la regió d'Amèrica. Abans d'ocupar aquest càrrec, va ser cap internacional de SAP i Solucions empresarials. Té més de 20 anys d'experiència com a consultor en sectors com ara les telecomunicacions, el petroli i el gas, la venda al detall i els béns de consum de venda ràpida, entre altres.