microsoft

Microsoft Startegic Alliance: intelligence will become ambient

everis, com a part del grup NTT DATA, té la consideració d'Integrador de Sistemes Internacional, per la qual cosa l'aliança s'estén a tots els racons del món. Som Gold Cloud Partner, i això ens permet situar-nos com a soci estratègic en solucions de núvol i complementar l'oferta d'everis amb tota la tecnologia que el núvol de Microsoft ofereix.

 

Addicionalment, everis ha signat un acord estratègic amb Microsoft per realitzar la transformació digital en un doble sentit. D'una banda, hem transformat els processos de negoci i l'oferta d'everis i, així, hem realitzat nombrosos projectes basats en tecnologia Azure; entre altres, el projecte de One ERP de SAP en entorns d'Azure, així com l'adopció d'Office 365 com a eina de productivitat i mobilitat per als professionals de l'empresa. D'una altra banda, hem fet una nova aposta al mercat per adaptar productes i solucions propis i fer que aquestes solucions adoptessin el núvol d'Azure i, així, ajustar-se als nous requisits del mercat, com ara el pagament per ús, l'escalabilitat, la seguretat i la transformació digital dels processos de negoci. En aquest sentit, everis aporta la seva llarga experiència en solucions de negoci, en cadascun dels seus mercats que complementen l'oferta de Microsoft per obtenir la transformació dels negocis dels clients finals.

 

everis, juntament amb Microsoft, ofereix serveis d'IaaS, PaaS i SaaS. A nivell de serveis, el focus es basa en analítica, dades massives, CRM, productivitat del lloc de treball, IoT, xarxes virtuals, serveis per a mitjans, emmagatzematge i un ampli catàleg de serveis de núvol.

 

El núvol de Microsoft, el major del món (més gran que els d'AWS i Google junts), inclou diferents solucions funcionals: Office 365 com a element de productivitat i mobilitat per al lloc de treball, Dynamics 365 com a eina CRM que contempla la visió integral del client i Azure com a plataforma de servei.

 

 

F. Javier Galeote Rivas ​

Global Strategic Alliances

Javier és Enginyer de Telecomunicacions per la UPM. Compta amb una trajectòria de gairebé 25 anys en el sector d'IT en diverses companyies com Hewlett Packard o Microsoft, exercint diferents càrrecs de direcció, tant comercial com tècnica, abans de la seva incorporació a everis com a part de l'Equip responsable d'Aliances Estratègiques.