oracle

Oracle Strategic Alliance: Business transformation through IT transformation

everis és Platinum Partner d'Oracle a escala internacional. Aquest reconeixement ens acredita com a experts en aquesta tecnologia i ratifica una qualitat màxima en la implantació de projectes. La nostra aliança és estratègica i té el major grau de reconeixement i certificació, la qual cosa ens permet oferir solucions en tots els àmbits, per a tot tipus de companyies i amb abast global. A més, pertànyer a NTT DATA es tradueix en un ventall ampli i potent de possibilitats en el servei Oracle que oferim als nostres clients en tots els sectors. En aquest sentit, les xifres ens avalen: tenim un equip de més de 2.800 professionals especialitzats que operen a escala mundial.

 

everis ha anat desenvolupant competències sobre tecnologia Oracle durant anys. Avalats pels nostres clients, hem anat estructurant una aliança estratègica amb Oracle que ens permet acompanyar-los en els seus reptes en la nova economia digital.

 

everis aborda juntament amb Oracle la transformació dels seus clients des de diferents eixos. D'una banda, des de la perspectiva de les infraestructures, a través del palanquejament sobre pilars com ara la simplificació de TI mitjançant l'ús dels Sistemes d'Enginyeria Conjunta i l'adopció del núvol. I d'altra banda, des del punt de vista dels processos, amb solucions d'extrem a extrem construïdes sobre plataformes ERP, FMW, Cx, Big Data o IoT d'Oracle.

 

L'experiència obtinguda en els processos de transformació dels nostres clients ens permet aportar un coneixement que va més enllà de realitzar un disseny correcte o de la implantació o el manteniment de solucions amb Oracle, ja que si escoltem les necessitats dels nostres clients els podem ajudar a preparar-se per ser més competitius i eficients.

Services

Big Data & Analytics

Architecture & Digital

ERP-PBCS

Customer Experience

IT Simplification

Vertical Solutions

Engineered Systems

Business transformation through IT transformation

Get in touch

Jose Manuel Pelaez

José Manuel Peláez

Global Strategic Alliances

El José Manuel és enginyer industrial per la UPM. Amb més de 24 anys d'experiència al sector de TI, ha desenvolupat part de la seva carrera professional a Oracle, on ha ocupat diferents càrrecs directius durant 15 anys, abans d'incorporar-se a everis com a responsable d'Aliances Estratègiques.