public sector

Transforming to an efficient data-driven public sector’ by everis

Els avenços tecnològics i normatius han permès dur a terme un procés de modernització de les administracions públiques, orientat a la millora de la qualitat dels serveis i a una eficàcia i eficiència més grans en l’ús dels recursos.

 

Tot i així són molts els reptes que les administracions públiques tenen al davant per avançar en la transformació cap a un govern digital, obert, transparent i orientat al ciutadà. Ja hi ha exemples reals del que significa una administració digital, mitjançant l’ús d’innovacions tecnològiques com el IoT, el big data, l’analytics i solucions de mobilitat.

Amb tot això aconseguim que la gestió d’ingressos i tributs, la contractació pública, la gestió d’emergències, els processos judicials i la prestació de serveis sanitaris, que actualment consumeixen una gran quantitat de recursos i temps, tant a l’administració com als ciutadans, puguin ser ràpids, eficients i àgils.

Services

Digital goverment

everismart

Health and social welfare

Justice

Taxes

Emergency and disasters management

Procurement and purchasing

Government data analytics

Customs and facilitating trade

Get in touch

Sergi Biosca

Sergi Biosca

Europe head

Director de l'àrea de Sector Públic a everis Catalunya des del 2008, el Sergi ha ocupat nombrosos llocs a l'empresa, en la qual va ingressar el 1999 com a consultor. Durant els darrers anys, ha estat a càrrec de l'àrea de Sector Públic a Catalunya i ha donat suport a les agències governamentals per modernitzar els procediments. Ha estat responsable de l'àrea de Telecom a Mèxic a l'empresa. És Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Alejandro Morán

Alejandro Morán

Americas head

Responsable de l'àrea de Sector Públic a everis Amèrica des del 2015, l'Alejandro té al seu càrrec les operacions als set països americans on everis té presència: Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic, Perú i els EUA. A més, lidera associacions públiques i privades amb els governs sobre innovació informàtica a Llatinoamèrica. És Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat de Vigo.