salesforce

Salesforce Strategic Alliance: Transformation is an attitude, become a customer company

Com a part del grup NTT DATA, som un dels 10 Socis estratègics internacionals de Salesforce al món, la qual cosa es tradueix en un ampli i potent ventall de capacitats per acompanyar els nostres clients de tots els sectors en la seva transformació digital en tots els seus àmbits geogràfics. Disposem d'un equip de més de 1.100 professionals certificats en tot el món.

 

everis va iniciar la seva pràctica de Salesforce el 2009 i, al llarg d'aquest temps, ha anat desenvolupant competències sobre la solució, des del seu naixement com a CRM fins al seu assentament com a plataforma tecnològica. Gràcies a la confiança que els nostres clients han posat en nosaltres i a la col·laboració activa en aquest ecosistema, hem consolidat la nostra posició de soci estratègic en projectes de Salesforce.

 

everis aborda juntament amb Salesforce la transformació dels seus clients des d'eixos diferents: d'una banda, des de la perspectiva del CRM, per aprofitar la potència que el núvol  de Salesforce ofereix als àmbits de vendes, atenció, màrqueting i altres, i de l'altra, Salesforce s'utilitza com a plataforma de desenvolupament d'aplicacions que tinguin una orientació centrada en el client, com per exemple ehCOS a l'àmbit de la salut electrònica.

 

L'experiència obtinguda en els processos de transformació dels nostres clients ens permet aportar un coneixement que va més enllà de la realització d'un disseny correcte o de la implantació o el manteniment de solucions amb Salesforce.  En definitiva, prestem atenció a les necessitats dels nostres clients i les complementem amb la resta de capacitats que everis té a l'àmbit de la intel·ligència empresarial, les dades massives, l'entorn digital, la innovació, etc.; per això, som capaços d'impulsar-los en aquesta transformació per davant de la seva competència.

Viecente Olmos Fernández-Corugedo

Vicente Olmos Fernández-Corugedo

Global Strategic Alliances

Vicente és enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València. Ha desenvolupat la seva carrera professional en empreses de consultoria IT, on ha tingut càrrecs de responsabilitat treballant per a diversos sectors en diferents països del món. Actualment és el soci responsable de la Unitat de Negoci d’Enterprise & Cloud Solutions a everis Europa.