sap business unit

SAP business unit: giving answers

everis ofereix resposta a qualsevol escenari del cicle de vida de les organitzacions sobre tecnologies SAP: des de l'estratègia i el disseny d'arquitectures basades en aquestes solucions fins a la gestió de les seves infraestructures, passant per la reenginyeria de processos, la implantació i el seu manteniment i la millora contínua amb serveis d'externalització SAP.

 

A everis SAP Business Unit anem més enllà de les solucions. Gràcies al talent i al coneixement dels nostres professionals SAP, detectem les necessitats dels nostres clients i oferim respostes adequades i personalitzades als diferents responsables de qualsevol àrea de les seves companyies.

 

Som Global Partner i Gold Partner de SAP. Aquesta relació ens acredita no només com a experts en aquesta tecnologia, sinó també l'execució de projectes i serveis amb la màxima qualitat, ja que treballem conjuntament i cerquem sempre el màxim benefici per als nostres clients. La nostra aliança és estratègica i té el major grau de reconeixement i certificació, la qual cosa ens permet oferir solucions en tots els àmbits, per a tot tipus d'empreses i amb abast global.

 

A més, pertànyer a NTT DATA es tradueix en un ventall ampli i potent de possibilitats en el servei SAP que oferim als nostres clients en tots els sectors. En aquest sentit, les xifres ens avalen: més de 9.000 professionals especialitzats, 2.700 clients SAP a tot el món, 21 centres propis de lliurament i presència a 41 països.

Services

Analytics

Architecture & Digital

Delivery & Development

Enterprise Performance Management

Finances & Compliance Management

Human Capital Management

Logistics & Operations Management

Outsourcing

Platform & Cloud

Get in touch

Xavier Rovira Fernández

Global head 

En Xavier Rovira és enginyer industrial (especialitzat en Organització) per l'UPC i PADE per IESE Business School. Actualment, és soci director responsable de la divisió de solucions empresarials d'everis a Europa. Des de 1998, ha estat vinculat a la consultoria de negoci i IT, àmbit en què va iniciar una trajectòria professional com a consultor a Endesa Servicios (Endesa, Grupo Enel)

Salvador Sagrado

Americas head 

Salvador és soci responsable del sector d'Indústria i de SAP & Enterprises Solutions, a la regió de les Amèriques. Anteriorment, va dirigir a nivell global SAP & Enterprises Solutions. Compta amb més de 20 anys d'experiència en consultoria en telecomunicacions, petroli i gas, retail i FMCG, entre d’altres.