telecom & media

Innovative solutions for improved efficiency by everis

Vivim temps de canvis. Els operadors tradicionals busquen posar l’atenció en l'eficiència i en nous productes i serveis, com a font de generació d'ingressos addicionals. Paral·lelament, el client evoluciona digitalment i imposa més agilitat, simplicitat i transparència en les relacions amb els operadors, les empreses OTT i la resta d’agents que conformen el nou ecosistema de les empreses de telecomunicacions i mitjans de comunicació.

 

La nostra vocació és marcar la diferència en el mercat. Ens centrem en l'impuls de noves metodologies i tecnologies al servei de l'eficiència. Desenvolupem capacitats innovadores que permeten no només incrementar els ingressos sinó també escurçar els cicles de desenvolupament.

 

Explorem junts nous models de negoci per connectar amb el client i liderar la transformació que està en marxa, sota models de coinversió i coresponsabilitat.

Get in touch

Eva Labarta

Eva Labarta

Europe head

Directora executiva (CEO) d'everis Brasil des de l'any 2013 i responsable de Telecom a Europa, ha estat sòcia responsable de l'àrea de desenvolupament de negoci en Sector Públic a everis durant 6 anys, així com gerent de l'empresa. Entre les seves especialitats, destaca la direcció d'empreses, així com el desenvolupament de negocis, la consultoria i els serveis informàtics. 

Alberto de los Rios

Alberto de los Ríos

Americas head

Té un historial professional ple d'èxit en consultories informàtiques, així com al sector Telecom. Va entrar a formar d'everis fa més de 16 anys com a nou gerent de Telecom i va ascendir a soci el 2000. Fins a l'actualitat, ha desenvolupat diverses funcions com a director de Clients de Telefònica, director nacional d'everis Itàlia, soci de Comptes Globals de Telefònica, director de l'oficina de Madrid i, avui dia, és el cap de l'àrea d'Estratègia Comercial.