tourism & leisure

 

Advancing the tourism & leisure sector through insights by everis

El sector turisme comprèn el conjunt d’indústries orientades a proporcionar serveis d’allotjament, transport i oci, i està format pels subsectors del transport aeri, les cadenes hoteleres, les agències de viatges i operadors turístics, mitjans de pagament i les centrals de reserves/GDS.

 

Els canvis en la forma en què els clients prenen les decisions de consum d’oci i turisme, i en la forma en què els contracten i consumeixen, obliguen els operadors d’aquests serveis a una adaptació permanent.

 

Agències de viatge: tenen com a desafiaments la personalització i la modularitat del seu producte, l’omnicanalitat en la distribució, nous models de control en temps real i aconseguir que el client estigui connectat durant tot el cicle del viatge.

 

Companyies aèries: han d’apostar per aliances globals, nous models de fidelització del client, multicanalitat i gestió del cicle de vida de la reserva, així com aconseguir un increment de venda més elevat per canal directe.

 

Cadenes hoteleres: els seus reptes passen per millorar la gestió del procés de venda a través de múltiples sites, nous models de fidelització del client, arribar a convertir-se en un hotel digital i tenir una logística avançada per ser més eficients.

 

Assegurem el desenvolupament de les capacitats que permeten una adaptació ràpida als canvis, aprofitant les oportunitats que van sorgint. El nostre objectiu és aplicar el coneixement del client al negoci i a les seves preferències, comportaments i actituds. Per això, una de les nostres capacitats és la gestió directa i eficient de la relació amb el consumidor final a través dels nous canals i la millora per fixar i negociar els preus, per tal de maximitzar els ingressos.

Services

New customer engagement models

Placement

Management efficiency

Direct selling experience

It`s all about a trully travel experience

get in touch

Alonso Fernández

Alonso Fernández

Europe head

Responsable del sector Indústries d'everis a Europa. Alonso és llicenciat i MBA en Administració i Direcció d'Empreses a ESADE Business School. Compta amb dinou anys d'experiència en consultoria, concretament en projectes de transformació tant a Europa com a Amèrica Llatina i en diversos sectors de l'activitat econòmica.

salvador_sagrado

Salvador Sagrado

Americas head

Cap del sector Indústria i cap de SAP i Solucions empresarials a la regió d'Amèrica. Abans d'ocupar aquest càrrec, va ser cap internacional de SAP i Solucions empresarials. Té més de 20 anys d'experiència com a consultor en sectors com ara les telecomunicacions, el petroli i el gas, la venda al detall i els béns de consum de venda ràpida, entre altres.