utilities & energy

 

Transformational solutions for the energy and utilities sector by everis

Exploració, producció, distribució i comercialització són els factors claus per a la gestió d’uns recursos naturals cada vegada més escassos.

 

La capacitat d’adaptabilitat a l’existència de factors externs, com les variacions dels preus del petroli, noves normatives comunitàries, a més de l’eficiència operativa i la innovació tecnològica, són factors fonamentals per diferenciar-se de la competència.

 

Cobrir tota la cadena de valor del negoci mitjançant l’establiment de partnerships que apostin per la innovació en el sector ajudarà a establir ponts que permetin posar a disposició de les empreses productes disruptius i de qualitat, en un món en què el time to market i l’eficiència operativa són fonamentals per a la diferenciació entre competidors.

Services by everis

Commercial cycle

Gas operations and logistics

ETRM

creative and sustainable energy

Assets management

Clients digitalization

francisco_javier_barahona

Francisco Javier Barahona

Europe head

Javier és enginyer de Telecomunicacions amb especialitat en Microelectrònica i Radiocomunicació. A més, té un Màster en Total Quality Management. Es va integrar a DMR Consulting, ara everis, el 1998 i des de llavors s'ha desenvolupat dins de l'organització a gran velocitat, ocupant diversos càrrecs directius estratègics. Compta amb més de 15 anys d'experiència en el camp de la consultoria.

Guillermo Gordín

Guillermo Gordín

Americas head

El Guillermo és responsable del sector d'Utilities y Energia d'everis des de l'any 2015. El Guillermo es va incorporar a everis el 2001 i, en els últims anys, ha estat vinculat al desenvolupament de negoci a l'àmbit de Petroli i Gas. Anteriorment, Gordín va desenvolupar la seva carrera professional a Andersen Consulting Argentina i, a través de la seva participació en projectes internacionals, es va traslladar a Espanya.