Acaba la fase experimental del projecte eConfidence, en el qual participa everis, lluitant contra el bullying i l'accés no segur a internet
dimecres, 20 juny, 2018

Ha finalitzat la fase experimental d'eConfidence, projecte fundat pel programa europeu d'investigació i innovació Horizon 2020 en el qual participa everis, que té com a objectiu demostrar que és possible la transformació del comportament dels nens mitjançant el joc a través de Serious Games, amb edats entre 12 i 14 anys.

eConfidence, que es va llançar el novembre del 2016, va néixer amb l'objectiu principal de provar metodologies a través de dos Serious Games, un destinat a la prevenció del bullying i l'altre a assegurar l'accés segur a internet. Com a novetat, aquests jocs introdueixen en el seu disseny els principis psicològics de les teories ABA (Applied behaviour analysis) i ATMSG (Activity theory-based model of serious games model).

Acabada la fase experimental s’han provat tots dos Serious Games, desenvolupats sota aquesta metodologia i que aborden les següents temàtiques:

  • School of empathy: l’objectiu és fomentar un comportament positiu davant de situacions d’assetjament escolar, bullying, per la qual cosa presenta diferents escenaris d'assetjament i ofereix diferents maneres de joc, el perfil de l’assetjador, la víctima i l'observador, fomentant la sensibilització i empatia dels jugadors.
  • Go online!: Compost per 5 minijocs, retrata situacions i temes quotidians relacionats amb l'ús segur d'internet en un context familiar, amb l'objectiu de facilitar la transferència del comportament dins del joc al món real.