everis com a patrocinador Diamond de l’esdeveniment “Qlik Analytics Day”
dilluns, 08 octubre, 2018

Aquest dimecres 10 d’octubre arriba a l’Hotel Hilton de Barcelona l’esdeveniment “Qlik Analytics Day”, una oportunitat d’escoltar a alguns líders que més influencia i èxit estan tenint en el terreny de les dades.

Actualment, la transformació digital és una necessitat real per totes les empreses, però el desconeixement del món de les dades i el limitat accés a les mateixes fa que moltes de les organitzacions portin a terme iniciatives que finalment fracassen. Per això, Qlik Analytics Day és una gran ocasió per escoltar a aquells que estan liderant aquesta transformació amb projectes innovadors relacionats amb les dades, profunditzant així amb el món analític i les tendències en Multi-Cloud, Big Data i Intel·ligència Artificial. 

everis, com a patrocinador de l’esdeveniment, participa amb la col·locació d’un estand. A més, també impartirà una de les ponències de la mà de Pepe Llavori, Technical Manager d’everis, a prop de la integració de les dades sota el nom “Embedded Analytics: Going beyond traditional framework”, i una demo realitzada per Arturo Miquel vinculada directament a la temàtica de la ponència.

Si vols conèixer més informació sobre l’esdeveniment, pots trobar tot el que necessites aquí.