everis participarà en la segona edició del Congrés Anual de Contractació Pública
divendres, 26 octubre, 2018

Els propers 13 i 14 de novembre arriba a la Universitat de Barcelona la segona edició del Congrés Anual de Contractació Pública per abordar els principals temes respecte a la contractació pública.

L’esdeveniment, inaugurat pel secretari general del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, permetrà debatre a tots els participants i convidarà a reflexionar sobre el nou marc legislatiu dels contractes públics. Seran dues jornades molt completes amb diferents ponències i taules de debat que comptaran amb una àmplia representació d’autèntics professionals de la contractació pública.

L’Observatori de Contractació Pública (ObCP), creat l’any 2013 i constituït com a lloc de trobada i espai de reflexió obert a tots els professionals i interessats en la matèria, ha aconseguit sumar la col·laboració d’institucions de rellevància com la Generalitat de Catalunya a més d’importants empreses tecnològiques del sector com everis, que participarà de nou en aquesta edició.

Pots trobar tota la informació disponible de l’acte en el següent enllaç.