everis, present en una nova edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica de Barcelona
dimecres, 13 març, 2019

El dilluns 18 de març arriba a l’Auditori  de Barcelona la 24ª Nit de les Telecomunicacions i la informática, organitzada per l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

La Nit, un esdeveniment en el qual everis és patrocinador un any més, està dirigit a professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del sector TIC.

Es tracta d'un acte institucional pioner i de referència en el sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació que porta celebrant-se des de l'any 1995 a Barcelona.

Aquest esdeveniment és el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i la primera trobada de networking de l'any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

A més, durant l'esdeveniment es farà el lliurament dels Premis de la Nit: els premis Salvà i Campillo, que reconeix a la personalitat de l'any i al jove emprenedor, els Premis Alan Turing de reconeixement al CIO de l'any i a la responsabilitat social, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC al mitjà de comunicació que ha destacat per la seva difusió de les TIC, el premi a la Transformació Digital i també el lliurament del Premi d'honor de la Nit.