everis presenta l’estudi Smart Industry 4.0
dilluns, 18 juny, 2018

everis i l’Observatori de la Indústria 4.0, amb la participació del Club Excel·lència en Gestió, donaran a conèixer les conclusions de l’Estudi Smart Industry 4.0 el pròxim dijous 21 de juny al AF Steelcase a Madrid.

En l’acte de presentació es coneixeran els resultats de l’informe que avalua l’estat actual de les empreses d’Espanya en la Indústria 4.0 i estableix noves fites en el camí cap a la transformació digital. A més, constata el nou panorama industrial on es demostra que avancem més en un entorn dinàmic i això porta a les companyies a adaptar-se constantment a nous objectius per saber convertir-los en oportunitats de negoci.

L’acte també comptarà amb una taula rodona on s’abordarà com ens estem enfrontant a aquests nous reptes, on ho estem fent bé i s’identificaran punts de millora.

L’Estudi Smart Industry 4.0 de caràcter anual, neix amb l’objectiu de conèixer el nivell de desenvolupament tecnològic de les nostres empreses, per contribuir a dinamitzar i accelerar la seva evolució cap al nou paradigma 4.0.

Agenda

09:00 h - Registre

09:30 h – Benvinguda a càrrec del President de l'Observatori de la Indústria 4.0 i el President de Steelcase.

09:45 h - Presentació dels resultats de l'Estudi Smart Industry 4.0 per part d’everis.

10:30 h - Taula rodona amb la participació d’everis, el Club Excel·lència en Gestió i SAP.

               Moderada per la Secretària General de l'Observatori de la Indústria 4.0

11:30 h -  Cafè/networking

Quan

dijous 21 de juny de 9 a 11 hores

On

AF Steelcase - Carrer d'Antonio López, 243, 28041 Madrid