Política de Privacitat 

1.- Política de Privacitat

 

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

 

Identitat: Everis Spain S.L.O. 
Dir. Postal: Avinguda de Manoteras 52, 28050, Madrid, Espanya.
Correu electrònic: info@everis.com 
Contacte amb l'oficina de protecció de dades: Vostè pot contactar amb l'Oficina de Protecció de Dades al correu electrònic data.protection.office@everis.com 

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

 

Les seves dades personals seran tractades per dur a terme les tasques d'anàlisis de tràfic de la web. 
En cap cas utilitzarem les seves dades personals per a cap altra finalitat de les assenyalades a dalt i acceptades expressament per vostè.

 

Categoria de dades tractades

 

Les dades personals que tractem sobre vostè procedeixen de la informació que vostè mateix ens faciliti mitjançant els formularis que trobarà a la web.

En concret tractarem les següents dades en cas que completi el formulari disponible: 

 

•  Dades identificatives: nom, cognoms, empresa i adreça de correu electrònic.

 

Per quant temps conservarem les seves dades?

 

Les seves dades personals es conservaran durant el termini necessari per a la finalitat per la qual es van recaptar. Entenem que passat aquest període, les seves dades poden estar desactualitzades i ja no estigui interessat a treballar a everis, per la qual cosa procedirem a l'esborrat de tota la seva informació.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

 

Tractem les dades dels usuaris només si comptem amb el seu consentiment exprés i informat per fer-ho i sempre els tractarem d’acord a les finalitats assenyalades en l'epígraf relatiu a la finalitat. 

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

 

Les dades personals que vostè ens faciliti podran ser comunicades a les entitats del Grup everis. Disposa vostè d’un llistat actualitzat de les entitats que conformen el Grup everis a www.everis.com 

 

Li garantim que, quan les seves dades puguin sortir de l'espai econòmic europeu, mantindran el mateix nivell de protecció que tindrien a Espanya. En aquest sentit, disposem de les pertinents autoritzacions i contractes que garanteixen el manteniment de la seguretat de les seves dades amb els més alts estàndards.

 

Quins són els seus Drets?

 

Vostè és titular dels següents drets sobre les seves dades de caràcter personal: 

 

• Dret a sol·licitar l'accés a les dades personals,
• Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió,
• Dret a oposició,
• Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, i a 
• Dret a la portabilitat de les dades;

 

Per a l'exercici dels drets haurà de dirigir-nos una comunicació escrita a través de correu electrònic a l'adreça data.protection.office@everis.com adjuntant una còpia del seu DNI i el detall del dret que desitja exercitar. 

 

Així mateix, l’informem que vostè pot sol·licitar la tutela dels seus drets davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb seu al Carrer de Jorge Juan, 6, 28001 Madrid.