disruption

Why go far if you can go further

Treballem la disrupció del món dels negocis basats en tecnologies exponencials. Des everis vam marcar l'inici de la següent generació tecnològica a través de diferents iniciatives innovadores i disruptives. Dissenyem el futur, augmentem el valor dels empleats a través de la intel·ligència artificial, potenciem l'educació tecnològica a través de tecnologies creatives i som un punt d'unió entre l'ecosistema global de startups i les grans corporacions. Estem vivint el canvi i en serem testimonis i partícips.

Augmented workforce

Augmented Workforce és una iniciativa que pretén incrementar el valor dels treballadors proporcionant-los suport tècnic per fer-ho. Això ho fem a través de dos enfocaments: Software (intelligència artificial) i Hardware (social robots).

 

AW - Artificial Intelligence:

Des d'Augmented Workforce utilitzem la intelligència artificial a fi de crear treballadors virtuals (next artificial workers) que augmentin les capacitats de les persones, de manera que aquestes poden centrar tot el seu potencial en allò en què se sentin més còmodes i puguin aportar més, amb l’ajuda d’un treballador virtual per a la resta. Per tal que els NAWers puguin dur a terme aquest procés, els hem d'ensenyar la tasca que volem que facin per a nosaltres mitjançant un entorn d'aprenentatge. Així el sistema pot realitzar aquesta tasca de la mateixa manera que la realitzaria una persona i, fins i tot, podria arribar a millorar-ne el mètode.

 

AW - Social Robotics:

En Augmented Workforce volem que els robots s'integrin socialment i augmentin les nostres capacitats, per la qual cosa cal que la interacció amb les persones sigui fluïda i, d'aquesta manera, s'afavorirà una bona relació amb ells. La clau rau més en com funciona el robot (el seu comportament) i no tant en què fa. Per aquest motiu, des de NextGen es planteja una Cloud Robotics Platform que permeti a les persones centrar-se en el desenvolupament de comportaments, dissociant l'àmbit tècnic del disseny i la implementació del comportament i la lògica d'aquest, la qual cosa permetrà a les persones crear un comportament que podrà ser utilitzat en qualsevol robot subscrit al núvol.

everis NEXT

 

Connectem els nostres clients amb l'ecosistema global d'start-ups

 

everis Next és la plataforma a on es connecta l'ecosistema global d'innovació. Utilitzant una tecnologia altament diferencial, everis Next entra en un ecosistema de milions d'start-ups de tot el món. Seguint en temps real la dinàmica de l'ecosistema, busquem la connexió perfecta amb les necessitats de les grans corporacions. everis Next aconsegueix identificar àrees d'oportunitat per a les grans empreses a partir de la tecnologia de les tendències més avançades. La gran vocació d'everis Next és catalitzar la innovació disruptiva en les empreses i alhora promoure el creixement de noves empreses i estimular-ne el talent.

 

 

NextGen Banking

A través d'aquesta iniciativa, everis treballa amb els principals bancs globals en l'horitzó de "com serà la banca en el futur", explorant i construint junts els espais en què hi haurà més disrupció. Amb aquest propòsit, es duu a terme un programa anual en què cada tres mesos els líders globals acullen el descobriment delsecosistemes fintech locals, els seus avenços més significatius i s'analitzen els resultats i les implicacions dels diferents reptes disruptius abordats. Es treballa per definir i cocrear el futur de la banca sobre la base de la definició de models de negoci disruptius i innovadors.